Μπιτζής: «Όπλο» μου η ψυχραιμία αυτή την περίοδο

Μπιτζής: «Όπλο» μου η ψυχραιμία αυτή την περίοδο

Μπιτζής: «Όπλο» μου η ψυχραιμία αυτή την περίοδο

2021-01-08T15:32:36+02:00Ιανουάριος 8th, 2021|Categories: Featured, Μπάσκετ Ανδρών|Tags: , , , |

Είναι από τα παίκτες που δεν θα ήθελες να αντιμετωπίσεις σε επίσημο αγώνα, καθώς κάνει ότι περνά από το χέρι του για να βάλει stop στα αγωνιστικά «θέλω» των αντιπάλων.

Στην μπασκετική του ρουτίνα, κάνει τεράστια προσπάθεια για να ανταπεξέλθει στο απαιτητικό πρόγραμμα της ομάδας και να νικήσει την κούραση της δουλειάς του, προκειμένου να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Ο Δημήτρης Μπιτζής εξηγεί στην επίσημη σελίδα της ομάδας τον ορισμό της χαμένης «όασης» που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην δική του αθλητική πραγματικότητα.

«Η κατάσταση που βιώνει η κοινωνία, συνεπώς και το μεγαλύτερο μέρος της αθλητικής κοινότητας είναι κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο στη διαχείριση του. Ειδικότερα για εμάς που ασχολούμαστε με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, η καθημερινή προπόνηση, η αναμονή για το παιχνίδι της εβδομάδας καθώς επίσης και ο ‘χαβαλές’ με τους συμπαίκτες ήταν η ‘όαση’ μας στη δύσκολη και απαιτητική καθημερινότητα που βιώνουμε.

Ψυχολογικά το μόνο που μπορώ να κάνω, δυστυχώς , είναι να αντιμετωπίσω την υπάρχουσα κατάσταση με ψυχραιμία και να ελπίζω πως σύντομα θα επιστρέψουμε στη μπασκετική μας κανονικότητα.

Θεωρώ πως η αποχή από το γήπεδο θα μας πάει αρκετά πίσω σωματικά. Έχοντας βιώσει τις επιπτώσεις του πρώτου lockdown και για να διατηρήσω το σώμα μου σε μια σχετικά καλή κατάσταση, προσπαθώ να γυμνάζομαι μέσα στην ημέρα για τουλάχιστον 30 λεπτά είτε τρέχοντας έξω είτε κάνοντας διάφορες ασκήσεις στο σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας (kogass@hotmail.com)