Αποστόλου: Δεν θα σταθεί εμπόδιο ο κορωνοϊός στους στόχους μου

Αποστόλου: Δεν θα σταθεί εμπόδιο ο κορωνοϊός στους στόχους μου

Αποστόλου: Δεν θα σταθεί εμπόδιο ο κορωνοϊός στους στόχους μου

Είναι από τα παιδιά που αγαπούν πραγματικά το μπάσκετ και αποτελεί διπλή χαρά σε όσους έχουν αντίστοιχα συναισθήματα για το άθλημα, να συνεργάζονται μαζί του.

Ο δυναμικός και θεαματικός συνάμα power forward του Φοίνικα Πειραιά, Γιώργος Αποστόλου μοιράστηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας μερικές από τις σκέψεις του για το δεύτερο lockdown στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, ενώ έστειλε και τα μηνύματά του σε όσους θεωρήσουν ότι η πανδημία θα επηρεάσουν το παιχνίδι του.

«Έχω ξεκινήσει αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και ενδυνάμωσης λίγες μέρες μετά την αναστολή των αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω της  πανδημίας του COVID-19.

Ο λόγος που ακολουθώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι για να είμαι σε φόρμα, όταν με το καλό επιστρέψουμε στο γήπεδο και  ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, πηγαίνω συχνά για τρέξιμο και πολλές φορές μάλιστα σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ. Ωστόσο, λόγω του περιορισμένου χρόνου κυκλοφορίας γυμνάζομαι και από το σπίτι.

Η αλήθεια είναι πως για εμάς τους νέους που δεν έχουμε κάποια βοήθεια γνωστού στον χώρο, πρέπει να αποδείξουμε πολλά πράγματα για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και δυστυχώς ο κορονοϊός έβαλε φρένο σε αυτόν τον στόχο όχι μια αλλά δύο φορές, με βίαιο τρόπο.

Προσπαθώ όμως να είμαι μαχητικός και αισιόδοξος επειδή έχω μάθει από μικρό παιδί που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ να μην εγκαταλείπω τα όνειρά μου.

Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας (kogass@hotmail.com)